За нас

За нас

Фирма КОЛЪРПАКС ООД е създадена през 2015 година, с цел да предложи онлайн подаръци и предложения за Вас, нашите клиенти. Сайта стартира своята дейност с около 500 на брой предлагани продукти. През времето фирмата разшири своята дейност, сайта Подари с любов стана популярен избор на повече от 5 000 клиенти. Към днешна дата продуктите наброяват 3500+ и всекидневно се добавят още предложения!

Есента на 2016г. фирмата отвори своят първи фирмен магазин – шоурум в  гр. София за удобство на клиентите, които искат да видят продуктите на живо. Поради Възникналта Пандемия 2019г. магазина беше затворен, но се надяваме, че скоро ще можем да Ви зарадваме с нов магазин!

За да повиши качеството на предлаганите продукти и да съкрати времето за изработка, през 2018г. Фирмата закупи лазер за гравиране на стъкло, дърво, корк, бамбук и други неметали. Приемаме за гравиране и рязане различни материали, форми и материали. За целта можете да изготвите своите файлове във векторен файл и да ни ги изпратите на фирмения имейл, или да се свържете с нас на телефона за контакти.

При нас бързо и лесно ще откриете това, което търсите. Ако имате идея или запитване, нашия екип с радост ще отговори на въпросите Ви!

Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас!